Image Map

dissabte, 7 de novembre del 2015

Hostatjarem un curs de monitors al nadal!

Bon dia Xivarri!

Des dels monitors tenim una notícia que ens il·lusiona molt. Aquestes vacances de nadal es farà un curs de monitors als locals de l'esplai!!

Per poder-lo fer, però, necessitem que hi hagi 20 inscrits com a mínim! Per això us demanem a tots els que llegiu aquest article que ens ajudeu a difondre aquesta informació a tothom qui conegueu! Posant-ho al Facebook, Twitter... Enviant-ho per e-mail...

I ara posem-nos en matèria:
Aquest curs, amb model semipresencial, està reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, i un cop superat tot el procés formatiu, dóna dreta a obtenir el diploma i el Carnet de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil.

Es recomana que cada alumne porti llibreta i bolígraf.

En el cas que no s'arribi al mínim d'inscrits (20), el curs s'anul·larà informant a l’alumne inscrit i procedint a la devolució de l’import de pagament corresponent o canvi per un altre curs.

Abans de començar a fer un curs hem de saber que per a obtenir el diploma oficial de monitor/a de lleure heu de superar aquestes parts:

  1. Formació Teòrica: De 150 hores de durada, de les quals 100 hores són presencials a l'esplai i 25 virtuals a la plataforma digital. (Proporcionaran el codi i usuari una vegada començat el curs). Només es pot faltar un 15% de les hores, si es falta més d'aquest 15%, no es tindrà la possibilitat de ser avaluat/da.
  2. Formació virtual: Des del primer dia de curs, fins tres setmanes després de l'última sessió presencial del curs es podran realitzar les 25 h obligatòries a la plataforma virtual. (Si no es fan, no es podrà obtenir el títol).
  3. Pràctiques: S’inicien un cop superats 2 dels tres mòduls formatius de l’etapa lectiva. La recerca el centre és a càrrec de l’alumne (tot i que des de la mateixa fundació és assessorat) i és d’una durada de 160 hores. NOSALTRES NO ENS FEM CÀRREC, NOMÉS SOM L'ENTITAT ORGANITZADORA DEL CURS TEÒRIC.
  4. Memòria de pràctiques: Un document on l’alumne destaca els principals aspectes pedagògics del procés pràctic i que s’haurà de lliurar en les convocatòries establertes, no més tard:
    1. A 30 de març, per obtenir la titulació a 30 de maig.
    2. A 30 de setembre, per obtenir la titulació a 30 de novembre.

Tot el material logístic i pedagògic l'aporta la fundació.

L’únic requisit legal és ser major de 18 anys el primer dia de la formació.

Els continguts s’estructuren a partir de 3 mòduls formatius:

  • M1: Activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil
  • M2: Processos grupals i educatius en el lleure infantil i juvenil
  • M3: Tècniques i recursos d’animació en activitats de lleure

Els diferents mòduls del curs fan referència a més de la Normativa de Joventut, als que s’estableixen en el certificat de professionalitat de Dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil de la família professional de serveis socioculturals i a la comunitat i formen part del Catàleg modular integrat de formació professional.


El cost del curs inclou tota la docència, material, desplaçaments i tramitació de la titulació. El preu per alumne és de 215 euros.

Consulteu la web del curs fent clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!