Image Map

dimecres, 11 de novembre del 2015

El dia de l'amic ja és aquí!

Atenció Xivarri!
Aquest dissabte tenim festa grossa!! Celebrem el primer dia de l'amic del curs!

Tots i totes poden portar d'un a dos amics a l'esplai perquè s'ho pugui passar tan bé com vosaltres ho feu cada dissabte. Només cal que portin el val per un amic amb les dades escrites i que el donin a un monitor a l'entrada de l'esplai.

No teniu el val? Descarregueu-vos-el aquí!

Recordeu també que ja us podeu inscriure a la sortida de la insígnia, la sortida més màgica del curs!

A la carta teniu tota la informació que necessitareu, però ja sabeu que sempre podeu contactar amb nosaltres si teniu qualsevol dubte!



Ah! I si no podeu portar als vostres fills/es en cotxe només cal que ens ho digueu i els hi busquem un lloc!

I parlant de dissabte passat... Que bé ens ho vam passar! Com sempre, ja teniu totes les fotos penjades a l'àlbum Picasa. Hi podeu accedir fent clic a la imatge.


Ja per acabar volem agrair a totes les famílies que veu participar de la missa de dissabte passat. Entre les de catequesi i nosaltres vam omplir l'església! Moltíssimes gracies!!

Fins dissabte!

PD. Per si no veu poder llegir l'entrada anterior, necessitem la vostra ajuda difonent que per nadal es farà un curs de monitors als locals. Ens fareu un grandíssim favor si compartiu per tot arreu aquesta entrada. GRACIES! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!