Image Map

Colònies

Cada any l'Esplai Xivarri organitza unes colònies d'estiu obertes a TOTHOM!
Marxem de l'1 al 10 d'agost per viure un munt de fantàstiques aventures tots i totes plegats/ades. Aquest any marxem a la Casa de colònies "Can Riera de Ciuret", a Santa Fe del Montseny.

Passem 10 dies inoblidables com una gran família. Dividim la colònia en grups d'edat per P5, 1r i 2n de primària (PETITS), 3r i 4t (PETITS-MITJANS), 5è i 6è (MITJANS),1r i 2n de l'ESO (GRANS) i 3r i 4t de l'ESO (A2) per tal de fer activitats grupals adients a cada edat.

Cada grup treballa uns valors que com a esplai creiem que són molt importants per la societat, els quals s'adquireixen només venint de colònies: responsabilitat, compromís, generositat, gratitud, companyonia... i MOLTS MÉS!

A més, farem rutes petites per diferents camins del voltant de la casa per gaudir encara més de la natura, guerres d'aigua, cançons, balls, tallers, berenar acompanyat de reflexions, activitats a la piscina i tot això acompanyat d'un munt de personatges increïbles i de llocs diferents cada any...


Tant monitores com infants, volem crear un ambient màgic on ens puguem divertir, ser lliures, sentir segurs/es i, en resum, un ambient amb el qual fem de la colònia una petita bombolla de comoditat.

REUNIÓ INFORMATIVA

5 de juliol, 19:00h als locals de l'esplai.


INSCRIPCIONS (places limitades) (C/la Pau nº8, Mollet del Vallès):

5 de juliol, a partir de les 17:30h fins a acabar la reunió.

6 juliol, 10:30h - 13:30h,  17:00h - 20:00h.

9 juliol, 10:30h - 13:30h


DOCUMENTACIÓ A PORTAR:

Teniu tota la informació a l'apartat d'inscripcions de la pàgina web. 

PREU: 

350€ 
Si teniu qualsevol dubte no dubteu en escriure'ns a cesplaixivarri@gmail.com o preguntar per Whatsapp a alguna de les vostres monitores de referència.

En aquest vídeo podreu entendre molt millor perquè venir de colònies:

 


I per últim, si voleu saber una mica més sobre com són les colònies xivarrenques, us deixem aquí el vídeo de les colònies del 2022: