Image Map

dimecres, 4 de novembre del 2015

Castanyes i més castanyes!

Bon dimecres Xivarri!

Com va anar la castanyada? Veu menjar moltes castanyes?? Els Grans i els A2 en van veure moltes! Van passar tota la tarda a la plaça Prat de la Riba venent-ne a tothom qui passava. Mireu que bé s'ho van passar!!

Podeu veure totes les fotos aquí

Però ells no van ser els únics que van gaudir. La resta dels grups van celebrar la castanyada de maneres ben diverses! Petits va fer mini aranyes d'oreo i els va visitar el compositor! Petits-Mitjans van salvar a Mollet de quedar intoxicat per culpa de les castanyes de colors i mitjans va rebre una notícia molt impactant, són els escollits per salvar al món!

Podeu veure la resta de fotos aquí.

A més, també us vam repartir la carta de la insígnia. Aquesta sortida de cap de setmana la farem el 28 i 29 de Novembre a la Conreria i ja us hi podeu apuntar. La carta amb tota la informació la podeu descarregar aquí.
"Recordeu que per poder anar a la sortida heu de tenir la inscripció feta, tota la documentació entregada i el pagament també fet."



I també tenim l'entrada del dia de l'amic! És d'aquí a dos dissabtes, el 14 de Novembre, i e què és maco?

DESCARREGA'L AQUÍ

Acabeu de passar una molt bona setmana i....

Fins dissabte!

PD. Recordeu que dissabte és l'últim dia per demanar beques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!