Image Map

dimecres, 28 d’octubre del 2015

Veniu a celebrar-ho amb nosaltres?

Bon dimecres famílies!
Sabeu que passa aquest dissabte?? Celebrem la castanyada! Per això tots els grups hem preparat activitats especials. Des de vendre castanyes amb els més grans, a la preparació d'una sorpresa amb els més petits!

Imatge extreta d'aquí

També volem aprofitar aquesta entrada per agrair a tothom l'assistència a la reunió de pares de dissabte passat. Ah! I sabeu quants inscrits som ja??


Tal com vam dir a la reunió, us recordem que fer-la és molt important perquè els vostres fills estiguin assegurats. Si encara no l'heu fet, podeu omplir la fitxa descarregant-vos-la aquí i fer el pagament per transferència. Adéu cues! Només caldrà que deixeu la fitxa, el rebut del pagament i les següents fotocòpies a secretaria:
  • DNI dels pares
  • DNI de l'infant
  • Targeta de la Seguretat Social
  • Carnet de Vacunes

(ATENCIÓ! Si podeu dur totes les fotocòpies en un sol full molt millor!)

Per últim, dir-vos que dissabte passat també vam fer el passi de fotos de colònies. Com us vam dir, les fotos del CD no es poden penjar a internet, però tranquils! Aquí en teniu moltes més! Només cal que punxeu a la imatge.


Això és tot per avui! Ens veiem dissabte que ve. Ja sigui mentre compreu castanyes als més grans o veniu a celebrar la castanyada amb la resta!

Fins dissabte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!