Image Map

dimecres, 25 de febrer del 2015

Romeria a Montserrat

Atenció Xivarrencs i xivarrenques! Ja ho tenim aquí! Aquest dissabte és la sortida de la


En aquesta sortida ens trobarem a la Torreta amb esplais de tota la zona 13 per passar un dia magnífic. Quedarem amb tots vosaltres a les 9:30h a l'estació de Mollet-Sant Fost i, a la tornada, a les 19h a l'esplai.

Recordeu que per aquesta sortida cal que dugueu el següent:
Esmorzar i dinar

És molt important que poseu la quantitat de menjar que els vostres fills/es mengen habitualment. Tot el que duguin s'ho hauran de menjar!

I si per qualsevol cosa encara no us hi heu pogut inscriure, envieu-nos un e-mail per a que contem amb vosaltres.

A part de la sortida de la setmana que ve, enguany en tenim una de nova!! Com be sabeu l'esplai Xivarri forma part de la Parròquia de Sant Vicenç i aquest any anirem amb ells de...


Passarem el dia 21 de març a Montserrat, farem activitats súperxules per allà i coneixerem a tota la gent que, tot i no ser a l'esplai, també forma part de la parròquia. A més a més, en aquesta sortida els pares i mares també podeu venir!

Que hem de portar? On quedem? De quina hora a quina hora és? I la carta? Ens hem d'inscriure a l'esplai o a un altre lloc?

Com que és una sortida organitzada per la parròquia hi ha algunes cosetes que se'ns escapen però us deixem la planificació del dia:

  9:00 - Sortida de Mollet (segurament des de la parada de bus de Can Mulà)
10:30 - Activitat de matí (pels menuts activitat amb nosaltres i els grans faran el camí de la Creu)
12:00 - Ens retrobem a l'ermita de Consolació
14:00 - Dinem
16:30 - Missa
17:30 - Activitat de tarda
18:45 - Pregària de vespres a la basílica (per als adults)
20:00 - Sortim cap a Mollet

Així doncs heu de dur el dinar i els que vulgueu ajudar-nos a animar la missa podeu dur guitarra, caixa...

MOLT IMPORTANT! Vosaltres us podeu inscriure a la secretaria de l'esplai però recordeu que nosaltres hem de donar el número de persones inscrites a la parròquia abans de la sortida així que només teniu fins el diumenge 15 de març per inscriure-us!

Ja per acabar, dir-vos que, com a part de la parròquia que som, és important anar a aquesta sortida i crear uns bons vincles amb la resta de gent que també en forma part.

La carta amb tota la informació i l'autorització pels nens us la donarem dissabte vinent en acabar la sortida, la penjarem a la web i us la enviarem per e-mail.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!