Image Map

dimecres, 4 de març del 2015

Venen moltes sortides!

Boooon dia!

Com bé sabeu dissabte passat vam anar a la sortida de la Tijo amb els esplais de la zona 13 i ens ho vam passar súperbé!! Si voleu veure totes les fotos, podeu fer clic aquí!

Per altra banda, com haureu notat, des de fa unes setmanes que no deixem de donar-vos cartes cada dissabte! El que vol dir que tenim un munt de sortides a prop!!

Per començar, aquest dissabte els Petits Mitjans i els Grans marxen de sortida de grup!

Els PM van al parc de l'Hostal del fum, a Palau! Per això han quedat a les 10.30 h al pàrquing de la Riera seca, davant l'Eroski per anar tots cap al parc. I a les 16.45 h / 17 h al parc per tornar cap a Mollet.


Els Grans van a Gallecs en bici! Per això han quedat a les 10 h a l'esplai per anar cap allà. I a les 19 h tornaran a ser a l'esplai.


La següent sortida que tenim és... La sortida de pares!! Aquesta la farem el diumenge 15 de març a Gallecs! Quedarem amb tots i totes a les 10 h allà, farem una activitat súperxula que estem preparant amb la comissió de pares, dinarem el menjar que compartim entre tots i, a la tarda, recuperarem el tradicional partit de futbol pares vs. nens i monis!! Finalment a les 17 h tots tornarem cap a casa.

ATENCIÓ! La sortida és diumenge, el que vol dir que el dissabte 14 no hi ha esplai.


I just el següent cap de setmana de la sortida de pares tenim la nova sortida d'enguany! El dissabte 21 de març marxem de Romeria a Montserrat!

Quedarem amb vosaltres a les 9 h a la parada de bus del parc de Can Mulà, passarem un magnífic dia a Montserrat fent diverses activitats i coneixent a altra gent de la Parròquia. I al voltant de les 20 h agafarem el bus de tornada a Mollet. A més, en aquesta sortida els pares i mares també podeu venir!

Si voleu saber l'horari més detalladament, podeu llegir l'article de la setmana passada aquí.

Sobretot, SÚPERIMPORTANT! L'últim dia per inscriure-us és el diumenge 15 de març, qui aquest diumenge no estigui inscrit no podrà anar-hi.


I amb aquesta acabaríem el trimestre (recordeu que els dissabtes 28 de març i 4 d'abril no hi ha esplai). Però pels monitors això no acaba aquí!! Nosaltres també tenim algunes sortides més!

Per començar, aquest cap de setmana anem de sortida de monitors de zona 13 amb els monitors dels esplais d'aquesta! Ep! No us preocupeu!! Encara que nosaltres tenim sortida sí que hi ha esplai!! Per això us demanem que sigueu ben puntuals a recollir als nens i nenes. A les 18.45 h / 19 h, però no més tard, si us plau!!

La següent sortida de monitors ja és després de setmana santa. Aquesta és una sortida de tot el cap de setmana i en ella rebem molta formació com a monitors, a part que ens permet conèixer a altres monitors de tot Catalunya! Per això el dissabte 18 d'abril de 2015 no hi haurà esplai.

Buf!! Molta informació de cop? Tranquils que us ho anirem recordant a poc a poc! De moment heu de saber que ja podeu inscriure-us a la sortida de pares i per la resta teniu el calendari de Google per sincronitzar-lo al mòbil o, si ho preferiu, us el podeu descarregar clicant a sota.


Última cosa! Els monitors de l'esplai hem preparat una megapregària de quaresma molt curteta per aquest divendres! Sou tots convidats a venir a les 21 h a la Parròquia de Sant Vicenç!!

Bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!