Image Map

dimecres, 21 de gener del 2015

Estem d'estrena!

Bon dimecres a tothom!!

Avui és un dimecres una mica especial per als monitors. Que per què?? Si heu estat atents a les nostres xarxes socials Facebook Twitter Instagram haureu vist que us hem fet una pregunta aquesta setmana.


Aquesta pregunta està molt relacionada amb què avui sigui un dia especial perquè avui estrenem una petita secció de la web que es diu... (tambors)


Aquesta secció va sobre resoldre dubtes que teniu vosaltres sobre com fer coses que s'han après a l'esplai o que utilitzem molt a l'esplai però mai sabem ven bé com es fan. Per exemple, com s'ha de fer el nus del fulard? O com es plega el sac de dormir? Tot això i molt més ho resoldrem (o ho intentarem) en aquesta secció que apareixerà un cop al mes.


A vosaltres també us passa que quan us poseu a fer el nus del fulard no sabeu ni per on començar? Doncs tranquils! Avui aprendrem a fer-lo!! Només heu de clicar al "play"!


Què us ha semblat? Us agrada la idea de la nova secció? Podeu contestar a les nostres preguntes a les xarxes socials Facebook Twitter Instagram o deixant un comentari a sota.

Fins dissabte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!