Image Map

dimecres, 11 de febrer del 2015

El Carnestoltes i la Tijo ja són aquí!

Ja sabeu que passa el 28 de febrer? No? Doncs abans que us ho diguem recordeu que dissabte vinent celebrem el Carnestoltes amb els esplais de Mollet, per això us esperem a tots i totes a les 15:30h ben puntuals a l'esplai!!

I ara si el 28 de febrer hi ha la sortida de la...
En aquesta sortida ens reunirem amb nens i nenes d'altres esplais de la zona 13! Espera, com? No sabeu què és la zona 13? L'esplai Xivarri està federat al Moviment d'esplais MCECC i aquest es divideix en zones i territoris. Nosaltres som de la zona 13 juntament amb un esplai de la Torreta (el Casal Santa Maria del Jaire), un de la Roca (la Xiruca), dos de Granollers (Colònies Sant Esteve i Colònies Nostra Senyora de Fàtima), un de Caldes (el Grifoll) i un de Sant Fost (la Petjada). Amb tots ells ens reunirem el dissabte dia 28 de febrer a la Torreta per conèixer-nos millor i passar un gran dia!

Voleu saber-ne més? Està bé!! Per anar cap allà quedarem amb tots vosaltres a les 9:30h del matí a l'estació de Mollet-Sant Fost. I la recollida serà, com sempre, a les 19h a l'Esplai. 

El preu és de 5€ que podeu pagar a la secretaria quan us inscrigueu o per transferència bancària.

Ara sí! Que s'ha de dur?


Com sempre ja us podeu inscriure passant per secretaria qualsevol dissabte de 18:30h a 19:30h. Us deixem la carta aquí sota, i recordeu que també us la podeu descarregar des de l'apartat documents.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!