Image Map

dijous, 15 de gener del 2015

Hem tornat a la càrrega!

Bon dijous Xivarrencs i Xivarrenques!

Us n'heu assabentat? D'aquí dos caps de setmana anem de sortida al.....

El dissabte 31 de gener de 2015 hem quedat amb vosaltres a les 9:00 del matí a l'estació de Santa Rosa per agafar el tren que ens durà fins a l'Skating. Dissabte passat us vam donar la carta, però per si no la teniu, us la podeu descarregar d'aquí.

Atenció! Ja sabeu què heu de dur?? No?? Mireu, mireu!!



Estarem tot el matí patinant i a la tarda farem una activitat súperxula al parc de la ciutadella!! Passarem allà la tarda i tornarem a agafar el tren per ser a l'esplai a les 19:00 on els pares ens estaran esperant.

Per cert, voleu saber que va passar dissabte passat?? Doncs mireu,

Els petits van fer d'espies per tot Mollet! Cada un dels dos equips que es van fer, havia de buscar a l'altre per la ciutat ajudant-se a través de notes de veu de whats app! S'ho van passar súper bé i van demostrar que són uns grans detectius trobant-se!


Els petits mitjans van celebrar l'últim dia de les festes nadalenques, així, van compartir junts molts jocs i van cantar al Sing star Disney! Per acabar van fer un súper amic invisible on l'originalitat i la sorpresa no van faltar!!

El grup de mitjans van compartir les vivències d'aquest Nadal, qui els va portar què, viatges xaxis que van fer, els dinars i sopars familiars... Hi havia molta varietat! Després van descobrir que durant el segon trimestre farien la seva pròpia pel·lícula!! De què anirà? Qui farà de cada personatge?

Els grans van descobrir que faran una sortida de grup al tercer trimestre. I entre tots van haver de decidir on anar, però atenció! Només aquell qui guanyava un dels jocs podia fer propostes! Acceptarà el consell de l'escola la seva proposta de sortida?


Pels A2 dissabte va ser un dia de reflexió... Mitjançant jocs el grup va ser capaç de veure com de necessari és el compromís d'ara endavant. Sense grup no hi ha esplai, i sense esplai no hi ha grup...


I això és tot! I recordeu que dissabte que ve ja us podeu apuntar a la sortida a l'Skating.

Fins dissabte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!