Image Map

dijous, 23 d’octubre del 2014

Dissabte que ve més Xivarri!

Bon dia!

Que tal està anant la setmana? Esperem que súper bé! Els monitors ja tenim llest el pròxim dissabte. Un dissabte d'allò més interessant!!

En acabar l'esplai farem la reunió de pares i el passe de fotos de colònies i durant l'esplai els nens i nenes podreu gaudir de la primera activitat per grups d'aquest curs! Amb els nous i vells companys i monitors. Coooom?!? No sabeu qui són els vostres monitors? Això és que no veu vindre dissabte passat! Està bé, esperem que aquest dissabte sí que vingueu. A més us fem un resum del que vam fer dissabte passat.


Per començar, quan vam fer files vam presentar als monitors de cada grup.

  • Petits: Ariadna Pla, Sonia i Xavi
  • Petits-mitjans: Anaïs, Marina i Roberto
  • Mitjans: Albert, Enric, Lucia i Mar
  • Grans: Mireia i Raul
  • A2: Andrea i Guille
  • Joves: Ariadna Xicota i Miriam


Després uns personatges d'una constructora van aparèixer amb quatre terrenys per construir, ens van separar en quatre grups i hi vam construir cases, carreteres, escoles... Malauradament, alguns grups tenien molts més diners que d'altres i per tant els seus terrenys tenien moltes més cases que els altres. Però vam estar pensant i vam decidir compartir les coses entre tots. També vam veure que el que ens havia passat a nosaltres aquella tarda passa cada dia al món actual i vam dir que intentaríem ajudar i compartir més amb els altres.



Els monitors vam fer unes quantes fotos, si les voleu veure totes, podeu fer-ho aquí.

Per últim, hi va haver tres monitores que van estar tota la tarda fent inscripcions. I gràcies a tots els papes i mames que van venir ja som 44 inscrits! Tot i això al Xivarri hi ha molts més que 44 nens!! Així que, papes i mames, si us plau, passeu per secretaria i formalitzeu la inscripció dels vostres fills. Si voleu saber quins documents heu de dur feu clic aquí.

També us recordem que des del MECECC ens ofereixen beques i que ara el termini és obert. Si en voleu sol·licitar una, només cal que porteu la Renda del 2014 de tots els majors de 18 i el cens a secretaria.

I això és tot el que vam fer. Recordeu, ens veiem aquest dissabte a les 16 h a l'esplai per fer l'activitat i en acabat l'esplai per la reunió de pares i el passi de fotos de colònies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!