Image Map

dimecres, 1 d’octubre del 2014

Comencem!

Com ha anat l'estiu? A nosaltres ens van encantar tant el Casal d'estiu com les Colònies!!

Com haureu vist la web ha canviat, la major part de la web està en funcionament però encara falten alguns petits detalls. Gràcies per la vostra paciència.

Per altra banda els monitors ja estem preparant el nou curs, activitats, sortides... Voleu saber les primeres datres importants??


Comença l'esplai!


El 18 d'Octubre serà el primer dissabte d'esplai. Esperarem a tots els nens i nenes a les 16:00h al carrer la Pau nº8. Com sempre! Però hi ha una novetat, els pares podreu fer la inscripció dels infants durant tota la tarda! De 16h a 19h. Recordeu que per fer les inscripcions heu de dur:
  • Fotocòpia del DNI de l'infant
  • Fotocòpia del DNI dels pares
  • Fotocòpia del Carnet de Vacunes
  • Fotocòpia de la Targeta de la Seguretat Social 
  • Foto de carnet
Es súper important que feu la inscripció el primer dia ja que necessitem que tots els nens i nenes estiguin assegurats i tinguin l'autorització firmada.

El preu del curs és de 85€.


Reunió de pares i mares


Aquest dissabte en acabat l'esplai farem la reunió de pares i mares d'inici de curs, us explicarem les novetats i les no-novetats d'aquest curs. A més, com cada any, després de la reunió hi haurà el passe de fotos de les colònies!

Us hi esperem a tots i totes i no us oblideu la samarreta i el foulard a casa!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!