Image Map

dimecres, 29 d’octubre del 2014

Tot un èxit!

Xivarrencques! Xivarrencs!
Com va anar dissabte passat?? Per nosaltres va ser moooolt guai! Cada grup va fer la seva primera activitat:

Els Petits van estar coneixent-se entre ells i coneixent també els seus monitors. A més van entrar al món xivarri a base de jocs ben divertits! Mireu quina pinya feien!


Els Petits-Mitjans es van trobar amb el petit príncep qui els va ensenyar casa seva i com és la seva vida. El que ells encara no coneixen és l'aventura que estan a punt de viure al seu costat.


Els Mitjans van decidir com aniria el curs, el dia a dia dels dissabtes, el que voldran fer a les activitats... A més van crear les normes de convivència del grup!


Els Grans van descobrir que havien entrat a una escola una mica especial. Per començar s'han hagut de dividir per grups i se'ls han anunciat les normes de l'escola. Què us semblen els seus uniformes?


Els A2, conjuntament amb 60 joves més, van ser escollits per ser els conillets d'índies d'una nova xarxa social. Per acabar de veure que fossin aptes per ella van fer uns qüestionaris d'aptitud. Seran els escollits?


Però a part de les activitats també vam fer la reunió de pares i el passi de fotos, vam ser moltíssims! Mireu quina sala tan plena de gent...


Per cert, dissabte que ve dia 1 de Novembre no hi ha esplai, però el grup de grans estarà venent castanyes a la Rambla! Si voleu unes castanyetes ben bones, passeu dissabte que ve per la rambla i ajudeu al grup de grans a aconseguir els diners que necessiten per marxar de sortida!

I per últim, ja som 60 inscrits! Ueeeee!! Encara, però, falta molta gent per inscriure's. Si us plau, el dissabte dia 8 passeu per secretaria i formalitzeu la inscripció. Per saber quins documents heu de portar feu clic aquí.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!