Image Map

divendres, 11 d’octubre del 2019

Curs 2019/2020

L'Esplai Xivarri obre les seves portes el 19 d'octubre.

Us esperem a tots i totes a les 16:00h a la porta de l'esplai (C/la Pau, nº8) per poder començar a gaudir d'un nou any amb excursions, activitats, històries, colònies...

Famílies! Voleu saber una miqueta més sobre aquest curs? Veniu a la reunió de principi de curs el 26/10 a les 19:30h, allà us explicarem els objectius del nou curs tant de l'esplai com de cada grup d'edat, us presentarem a les seves monitores, etc.

Recordem que un cop s'acabi la reunió reproduirem el vídeo tant esperat de les colònies 2019 per poder recordar com de màgiques van ser... I si encara no has anat de colònies, també et pots quedar per poder veure tot el que vam fer i qui sap, pot ser t'entren ganes de provar...!!!

Després del vídeo anirem amb les monitores de cada grup per a que ens expliquin una miqueta més específicament que treballaran elles aquest curs.

Per cert!!!!! Aquest any hi haurà una sorpresa molt especial que veureu només si veniu el primer dia, us ho perdreu?

*Al nostre esplai es poden demanar beques per cubrir part del cost del curs i de les sortides, però aquestes només es poden demanar fins el 26/10. Vols més informació? Envia'ns un correu a: cesplaixivarri@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!