Image Map

dimecres, 10 de febrer del 2016

Un munt de sortides!

Bon dia Xivarri!

Veu fer molta festa per carnestoltes? Ens sembla que de tanta festa tanta festa us heu oblidat del munt de sortides que fem aquest trimestre! Així que per si de cas, avui us les expliquem totes.

27 i 28 de Febrer: La CenTijo



Us sona el nom? És una barreja de dues sortides que feiem! Enguany hem barrejat la Cent i la Tijo, totes dues sortides amb la zona13. Així aquesta serà també una sortida al febrer amb tots els esplais de la Zona 13 com la Tijo peeeerò serà un cap de setmana com la Cent! Molt molt aviat us donarem la carta, que aquesta ja s'acosta molt!

5 de Març: La romeria a Montserrat



L'any passat era la primera vegada que la feiem i no vam tenir gaire sort, va ser una pena que plogués tot el dia. Per això aquest any ens ho agafem amb encara més ganes! Ah! I recordeu que és una sortida amb tota la Parroquia de Sant Vicenç així que hi poden venir els pares, avis, tiets... Tothom de la família!

Aquestes dues són les sortides que ens queden aquest trimestre, no semblen moltíssimes no? Però és que encara no hem parlat de les que ja hem fet!

23 de Gener: Sortida al Bosc Urbà




Va ser la primera del trimestre i que bé ens ho vam passar tots penjats dels ponts i les cordes!

6 de Febrer: Carnestoltes



El dia de la disbauxa va ser dissabte passat i com cada any el vam celebrar amb tots els esplais de Mollet, i el carnestoltes! Vam fer festa grossa, però grossa de debò.

Ara ja sí que en semblen més oi? Us costa de recordar les dates? No us preocupeu, recordeu que tenim l'apartat calendari de la web on podreu veure que toca cada dissabte i a més, si voleu tenir el calendari penjat a la nevera us el podeu descarregar fent clic aquí!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!