Image Map

dimecres, 17 de febrer del 2016

Dues de cop!

Bon dimecres Xivarri!

No veu poder venir dissabte passat? Doncs vam repartir no una... sinó dues cartes de sortides! Com us vam dir la setmana passada, encara ens en queden dues per fer aquest trimestre, la Centijo i la Romeria a Montserrat!

Com veureu a la carta de la Centijo no hi ha l'autorització feta, no us preocupeu, quan passeu per secretaria a fer-la us la donarem nosaltres. A més, i això és súper important, necessitem que estigueu inscrits el dissabte abans de la sortida. 

Que on anem? Anem a la casa de la visitació de l'Ametlla del Vallès i com que el diumenge el transport públic és molt dolent, necessitarem que vingueu a buscar als vostres fills a la casa, a les 18.00 h. Per qui no hi sàpiga arribar teniu aquí el mapa. I si no podeu venir a buscar als vostres fills no us preocupeu trobarem algú que els baixi i quedarem amb vosaltres a les 18.45 h a l'esplai.

Ah! I sabem que ja ho vam dir dimecres passat però aquesta és una sortida que fem amb tooots els esplais de la Zona 13! Passarem un cap de setmana ple d'emocions salvant al nostre estimat cocus i a totes les mascotes dels esplais de zona juntament amb ells, la Petjada, la Xiruca, el Jaire, el Grifoll, Colònies Sant Esteve i colònies Fàtima!



I de la Romeria, no en parleu? És clar que sí! La Romeria la vam començar a fer l'any passat i és una sortida que fem amb tota la Parròquia de Mollet. I com que nosaltres en formem part estem tots convidats a anar-hi. A més els monitors prepararem una activitat megaxula pels nens. Però aquí no s'acaba la cosa! Les famílies també hi sou totes convidades! Pares, mares, avis, àvies... Tots podreu venir amb nosaltres.

Hi anirem i tornarem amb autocar, i per fer les inscripcions us demanem que passeu per secretaria, així nosaltres ja ens encarreguem de gestionar-ho tot amb la parròquia i tenim a tots els nens i famílies que vindran de part nostre controlats.

Esperem que aquest any no ens plogui com el passat i puguem gaudir de Montserrat al 100%!



Fins dissabte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!