Image Map

dimecres, 12 de novembre del 2014

S'acosta la insígnia

Atenció Xivarrencs i Xivarrenques!

Ja s'acosta la màgia i la il·lusió de la sortida de la insígnia!


D'aquí tres caps de setmana, el 29 i 30 de Novembre marxem a la casa de colònies Mas Po-Canyadó!! La carta us la vam donar fa dues setmanes però si no la teniu, la podeu descarregar punxant aquí. I com sempre us podeu inscriure fins al dissabte anterior a la secretaria de l'esplai.


Recordeu que quasi, quasi serà desembre i farà fred!!

Per cert, dissabte no veu poder venir? Aquí teniu una breu explicació del que va fer cada grup:

Aquest dissabte els Petits van treballar de valent per guanyar-se el carnet de conduir caravanes màgiques i, tal com havia de ser, tots van aprovar i es van guanyar un deliciós premi final!


Els Petits Mitjans van poder conèixer tots els planetes que havia visitat el petit príncep. Per poder-ho aconseguir però, van jugar a un gran joc de taula on no faltaven sorpreses, ni penyores! Així doncs van viatjar i arribar a diferents planetes on observaven qui hi vivia. S'ho van passar d'allò més bé!


Els Mitjans, després de parlar com els havia anat la setmana, van anar al parc de Can Mulà a fer activitats. Van fer de tot: des de sons d'animals per trobar a la parella, fins a empaitar-se per quedar tots agafats en cadena! Quan van tornar a l'esplai, van fer la promesa que aniran a buscar i desenterrar a final de curs!


Aquest passat dissabte, els Grans van rebre la classe magistral de supervivència. Per això van anar al parc de Plana Lledó armats amb els xurros de combat i van practicar la defensa que hauran d'efectuar en cas d'un atac dels homes llop. A més tenen nova missió! Aconseguiran pintar-se un cocus al braç amb un amic?


Aquesta és la missió

Aquest cap de setmana els Adolescents han rebut un dispositiu mòbil dels seus superiors de Poptuum. Aquest té multitud d'aplicacions que creuen que els faran pensar durant aquest curs... Snapcocus, Whatsbarri, Varri Crush, Instaesplai... Preparaaaats??? COMENCEM!


Us esperem el proper dissabte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!