Image Map

dimecres, 19 de novembre del 2014

DUDI

Avui és 20 de Novembre. Sabeu que passa? Exacte! És el Dia Universal dels Drets dels Infants!


I com cada any, el dissabte vinent ho celebrarem amb diversos esplais de Mollet. Aquest any, a més a més dels esplais de Mollet (el Tuareg, el Mijac i el Xivarri) també vindran l'esplai La Petjada de Sant Fost i el cau Galzeran de Santa Maria de Martorelles!! Serem un munt de nens i nenes que celebrarem al parc de Can Mulà els nostres drets! I com que volem fer una súper activitat us demanem que sigueu súper, híper, mega puntuals! Dissabte que ve a les 16:00 en punt a l'esplai!!

A més, tal com us vam dir la setmana passada l'últim cap de setmana de Novembre marxem de Sortida de la Insígnia! (Recordeu que dissabte que ve és l'últim dia per inscriure-us-hi) Aquesta és una sortida molt màgica on apareix el Cocus i tot!! Per això dissabte passat els pares i mares de la comissió de pares van venir i van començar a fer l'estructura. Mireu com treballen, mireu...


Seguint amb dissabte passat aquí teniu un breu resum de què van fer els diversos grups!!

Els Petits van gaudir d'allò mes aquest dissabte. Com a bons conductors de caravanes que són ja, necessitaven un vehicle propi que els permetés viatjar a tot arreu i que fos adient per a ells, en el procés de "tuneig" van riure molt i com no, van aconseguir una obra final fabulosa!


Els Petits-Mitjans van seguir el consell del petit príncep i van idear, cada un d'ells, el seu propi planeta. Com ho van fer? Doncs amb una gran cartolina rodona on podien dibuixar, pintar, decorar... Com ells volguessin el seu planeta tot il·lustrant allò que més els hi agrada!


Els Mitjans s'han trobat que, amb un parxís gegant, han hagut de superar moltíssimes proves treballant en equip i fent ús de l'enginy!


Els Grans van tenir la classe de transformacions. Havien de passar d'un full de paper a objectes increïbles! Ocells, ossos, nenúfars, papallones... Els va encantar el taller on van descobrir que amb molta paciència i una mica d'ajuda podien arribar a fer coses fantàstiques!


Els Adolescents van anar a l'Esplai Tuareg a què els fessin una xerrada per part de l'Associació Contra l'Anorèxia i la Bulímia sobre la prevenció dels trastorns alimentaris treballant la seva autoestima, els prejudicis de la societat, la publicitat... Va ser una xerrada molt amena on, a més a més van conèixer a més nois i noies de la seva edat molt macos! A veure si els tornen a veure!!!


I això és tot! Recordeu ser ben puntuals dissabte i d'apuntar-vos a la sortida de la insígnia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!