Image Map

dijous, 22 de juny del 2017

No saps què són les colònies de l'Esplai Xivarri? Doncs a continuació t'ho expliquem!

Des de fa molts anys l'esplai organitza unes colònies on els infants passen 10 dies plens de màgia... Marxem a una casa amb piscina, camp de futbol, bàsquet i mooolta moooolta natura! Un entorn genial on compartir experiències que mai podran oblidar!

Com totes les nostres colònies d'agost, les d'aquest any també tindran un tema (que més endavant sabreu). Aquest fa que els nens i nenes es submergeixin en un món màgic i s'oblidin de la rutina!

Encara que ens ho passem genial, també treballem la responsabilitat i el compromís dels infants amb la colònia, ja que els nens cada dia fan serveis (netejar habitacions, plats, parar taula, els lavabos...).

Les colònies per als més petits són la possibilitat d'aprendre a través del joc , i quina millor manera d'aprendre que aquesta? I per als més grans suposen una desconnexió total de mòbils, ordinadors, tablets i teles!  Durant les colònies fomentem el companyerisme i els valors d'esplai que fan que els nostres nens i nenes acabin sent persones genials. No tots tenen aquesta oportunitat i no es pot deixar escapar!

Els monitors que cuidaran i faran que els infants mai oblidin les colònies són monitors amb experiència, i és que ja portem més de 40 anys fent el que més ens agrada, que és fer esplai!

Aquests deu dies que passem tots junts acaben sent addictius (en el bon sentit). Un cop t'impregnes de la màgia i la il·lusió, segur que repeteixes cada any!

Les colònies estan obertes a tothom de manera que... a què esperes?! No deixis escapar aquesta oportunitat!

Vine de colònies amb l'Esplai Xivarri... de ben segur que no te'n penediràs!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!