Image Map

dimecres, 14 d’octubre del 2015

El primer dia ja és aquí!

Bon dia famílies! Esteu preparades i preparats per començar l'esplai aquest dissabte?? Nosaltres ja en tenim moltíssimes ganes!

Per això us estarem esperant a totes i tots aquest pròxim dissabte dia 17 d'octubre a les 16 h al carrer la Pau núm. 8! És a dir, als locals de l'esplai!

Recordeu que ja podreu inscriure als vostres fills a l'esplai de 18.30 h a 19.30 h, és molt important fer-ho perquè si no, no tindrem ni l'autorització perquè sigui amb nosaltres ni li podrem fer l'assegurança, i també que el pròxim dissabte dia 24 d'octubre hi ha la reunió de pares i mares i el passi de fotos de colònies!


Ja sabeu que la reunió és important perquè és on expliquem com funcionarà el curs, quines són les novetats d'aquest, quines són les excursions, etc. I al passi de fotos, hi esteu tots convidats! Amb els que veu venir de colònies recordarem tots els grans moments que vam viure! I si no veu venir, tranquils! També hi sou molt benvinguts! Podreu descobrir tot el que fem a les colònies i a veure si us convencem de què vingueu a les següents!

Ah! També recordeu que ja us podeu descarregar el calendari des d'aquí o que si ho preferiu, podeu sincronitzar el nostre calendari de Google al vostre mòbil des d'aquí.

Fins dissabte!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!