Image Map

dissabte, 26 de setembre del 2015

Engeguem motors!

Bon dia xivarrencs i xivarrenques! Com ha anat l'estiu? I la tornada a les classes?? Nosaltres us trobem molt a faltar, per això els monitors ja hem engegat motors i ho tenim tot quasi llest per tornar cada dissabte a la tarda amb vosaltres!

De moment i per anar obrint boca...


  • Primer dia d'esplai 17/10/15

Sabem que si fos per vosaltres, ja hauríem començat fa temps, de fet potser ni hauríem parat a l'estiu! Però encara ens queda preparar alguna coseta més abans de començar. Així que ens veiem el dia 17 d'octubre a les 16 h al C/ la Pau núm. 8 per començar de nou!

  • Inscripcions 17/10/15

Són molt importants, sempre us ho diem. Si no la feu, no podem assegurar al vostre infant, ni tenim l'autorització perquè estigui amb nosaltres! Per això el 17 d'octubre us esperem a tots i totes de 18:30 a 19:30 (És el primer dia d'esplai així que no teniu excusa!)

Ah! I recordeu que heu de portar:
  • DNI dels pares
  • DNI de l'infant (si en té)
  • Targeta sanitària
  • Carnet de les vacunes

  • Reunió de pares (i passi de les fotos de colònies) 24/10/15

Última data súper important de principi de curs, el 24 d'octubre farem la reunió de pares i mares! Allà us assabentareu de totes les novetats del curs 2015/16, podreu preguntar tots els dubtes que tingueu... A més, en finalitzar-la farem el passi de fotos de colònies!

Ja us ho heu apuntat tot? Esteu entusiasmats amb la tornada a l'esplai? Digueu-nos-ho als comentaris!

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!