Image Map

dimecres, 13 de maig del 2015

Aprenem a fer la motxilla per l'acampada!

Bon dimecres Xivarrencs!

Teniu ganes de marxar ja d'Acampada?? Nosaltres en tenim moltíssimes!! Com bé sabeu, ja és aquest cap de setmana, i per arribar al terreny haurem de caminar una estona. Per això és molt important el calçat i la motxilla que portareu!

El calçat

Comencem pel calçat. Aquí és molt important que sigui còmode per caminar, tingui una sola gruixudeta (res de Converse, Victòries...) i si a més subjecten el turmell, molt millor!

Les ideals són les xiruques, ja que són còmodes, subjecten molt bé el turmell, en general són impermeables i si fa fred, fan que aquest no ens arribi als peus. Però, i això és súper important, abans de dur-les a una excursió on les haurem de portar els dos dies sencers, s'han d'haver donat utilitzant-les per casa o per fer caminades. Que vol dir això?? Doncs que no dugueu sabates noves a la sortida, encara que siguin xiruques. Si no teniu cap sabata que compleixi totes les condicions que us hem donat, és molt millor dur unes bambes que ja hàgiu utilitzat molts cops, que unes xiruques acabades de comprar.

La motxilla

I un cop hem parlat del calçat, toca parlar de l'altre punt importantíssim quan sortim a caminar: la motxilla.

A l'hora de fer-nos-la hi ha unes certes regles que si seguim, veurem que ens costarà i ens cansarà molt menys caminar amb la motxilla. Són aquestes:


Per poder complir tot això fàcilment i sense desfer mil i un cops la motxilla, va molt bé preparar tot el que ens hem d'emportar abans de començar a posar les coses a dins. I com que sabem que és més fàcil veure-ho que llegir-ho us deixem amb un vídeo de...



Altres recomanacions

Ja tenim el més important: el calçat i la motxilla! Però a part d'això hi ha altres bones pràctiques que fan que caminar sigui molt agradable i no una tortura. Com per exemple, dur la motxilla el màxim d'enganxada al cos possible per a què l'esquena no pateixi. I encara que faci molta calor dur, com a molt, una samarreta de màniga curta que cobreixi les espatlles. Portar les sabates ben cordades (recordeu que ja us vam ensenyar a cordar-vos les xiruques! Feu clic i anireu a l'article) també ens ajudarà a no tenir butllofes. Una altra bona pràctica és dur una gorra perquè el sol no ens torri el cap i crema solar per no cremar-nos la pell.

En resum

Ja per acabar, i com que ha quedat un article llarguííííííssim, us fem un petit resum de tot el que s'ha dit.

El calçat que duguem ha de ser còmode per caminar i que ja hàgim dut molts cops. La motxilla ha d'estar feta per nosaltres i hem d'intentar complir les 6 regles. Per acabar, just abans de sortir cap a la sortida, hem d'engegar el nostre sentit comú i valorar si anem adequats a l'activitat que anem a fer, ja sigui una acampada, una sortida a una casa de colònies, etc.

Ara ja sí! Fins dissabte a les 9 h a l'estació de Mollet - Sant Fost!!

I recordeu que si teniu qualsevol dubte, ens podeu enviar un e-mail i us el respondrem tant ràpid com sigui possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per fer tota la feina que fem els monitors no rebem res a canvi. Però ens encanta sentir lo bé que us ho heu passat i les ganes que teniu de seguir!

Que et sembla si ens deixes un comentari i ens fas una mica més feliços?

GRÀCIES!!